Malzemeler
- 100 gr margarin
- 1 cay bardagi sivi yag
- 1 cay bardagi yogurt
- 1su bardagi pudra sekeri
- 1 paket kabartma tozu
- 3 su bardagi un ( un miktarini siz ayarlayin )
- ic malzemesi
- 3-4 elma
- 1 cay bardagi seker
- 2 cay kasigi tarcin
Tarif
- önce icini hazirliyalim...
- elmalari rendeleyip , sekerle birlikte tavada suyunu cekene kadar pisirelim tarcini da ekleyip dinlendirin..
- hamur icin margarin , sivi yag , seker , unu ve kabartma tozunu karistirarak ....
- kulak memesi kivami bir hamur elde edelim.
- hamuru merdaneyle acarak istediginiz sekilde yapabilirsiniz ..
- ben bardakla yuvarlak sekiller yapip ortasina elmali icten koyup kenarlardan bükerek sekil verdim...
- yagli kagit serili tepsimize dizip...
- bu hamurdan iki tepsi cikiyor....
- 170 derecede 20-25 dak. üzeri hafif kizarana kadar pisirelim...
- soguduktan sonra üzerine pudra sekeri serpelim....
- afiyet olsun