Malzemeler
- - 200 gr. margarin ya da tereyaÄŸ
- - 3 çorba kaşığı pudra ÅŸekeri
- - alabildiği kadar un, yaklaşık 250 gr.
- - 1 paket vanilya
- - 1 çorba kaşığı kakao
Tarif
- Yağı ve şekeri krem gibi olana kadar elle iyice karıştırın.
- Vanilyayı ekleyin.
- Unu yavaş yavaş koyun. Ele yapışmayacak kıvamda bir hamur olacak.
- Hamuru ikiye bölün. Bir kısmını kakaoyu ekleyerek tekrar yoÄŸurun.
- Kakaolu ve sade hamurdan fındık büyüklüÄŸünde parçalar alarak minik toplar yapın. İki hamuru renkler yanyana olacak ÅŸekilde yuvarlayın. Elinizde hafifçe bastırın.
- 175°de kızartmadan piÅŸirin.