Tarif
- 2 BARDAK PİRİNCİ AYRI BİR TAVADA KAVURUYORUM.
- 15 DOLMALIK BİBERİN BAŞLARI ÇIKARILIR.
- 5SOĞANI Z.YAĞ İLE GÜZELCE KAVURUN KAVRULDUKTAN SONRA İÇİNE
- 1YK TUZ
- 1TK YENİBAHAR
- 1TK K.BİBER
- 1 PAKET ÇAMFISTIĞI
- 1YK KUŞ ÜZÜMÜ
- YARIM LİMONUN SUYU
- 2YK NANE
- DOMATES RENDESİ
- 3 K.ŞEKER EKLENİR BİRAZ DAHA KAVRULUR .
- DAHA SONRA PİRİNÇLERDE KAVRULAN SOĞANLARA İLAVE EDİLİP İÇİNE YARIM BAĞ KIYILMIŞ MAYDANOZ KOYULUR.
- DOLMALARIMIZA HARCIMIZ DOLDURALIM İLEK ÖNCE HARLI ATEŞTE KAYNAMASINI BEKLEYELIM DAHA SONRA ALTINI KISALIM.
- AFİYET ŞİFA OLSUNNNNNNNNNN