Malzemeler
- Kedidili bisküvi
- Kakokaolu petibör bisküvi
- ÜZERINE!!!! 1 sira yetecek kadar
- 500gr. mascarpone peyniri
- 2 paket cilekli krem peynir
- (FRISCHKÄSE MIT ERDBEER)
- 4 yemek kasigi pudra sekeri
- Bisküvileri islatmak icin
- 1 su bardagi süt
- 1 tatlin kasigi toz kahve
- Üzerini süslemek icin yeteri miktarda cilek
- Mascarpone peyniri türkiyede bulamayanlar 2 paket krem santiyi cirpin icine cilekli krem peynir katin bu sekildede olur !!!!!!!!!....
Tarif
- Kahveyi sütün icinde iyice eritin
- Tepsiye 1 sira kedidili bisküvi dizin
- Kasik yardimi ile kahveli sütden bisküvilerin üzerine gezdirin
- Mascarpone peyniri cilekli krem peynir ve pudra sekeri ile cirpin
- Bisküvilerin üzerine biraz yayin
- Sonra yine bisküvi,üzerine kahveli süt,ve peynir karisimi
- En son olarak üzerine kakolu petibör bisküvi dizin ve kalan sütü gezdirin.
- Kalan peynirli karisimida üzerine güzelce yayin
- Cilekleri iyice yikayin yapraklarini almayin ama
- Her cilegi kopmayacak sekilde dilimleyin ve pastanin üzerine güzelce yayin
- 2-3 tane kedidili bisküviyide robottan gecirip üzerine serpistirebilirsiniz ...................